За Медико

Медико Плюс е компания, създадена за да възстанови вашата връзка със семейството и природата, наслаждавайки се на добрия сън. Нашите продукти ще ви припомнят прекрасни моменти от детството.

Помните ли бабината и дядовата къща – сещате ли се за незабравимите мигове на радост прекарани там по време на ваканциите от училище? Дни, пълни с незабравими емоции, приятели, нови усещания… Ние с радост, но признаваме си, и с носталгия, си спомняме за тези дни – колко хубаво, искрено и невинно беше всичко.

Ето защо, искаме да ви пренесем там с нашите продукти, акцентирайки върху естествени тъкани за тяхното производство – чиста мериносова вълна, органичен памук, алое, лен и коприна. Именно тези естествени материали заемат основно място при изработката на нашите матраци, завивки и възглавници.

Колекцията Медико включва:

Индивидуалният подход към всеки клиент е наш принцип, а основната ни цел е да превърнем съня на всеки човек в пълноценна почивка и приятно изживяване.

За милиони хора по света последствията от лошия сън са всекидневен проблем за здравето. Ние знаем, че това може да се промени. Всеки може да подобри възможностите си за по-добър сън. Здравето е във вашите ръце, а нашата мисия е да ви покажем най-краткия път до него!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки