• Начало
  • Medico Virase селекция продукти за сън с доказан антивирусен ефект

Medico Virase селекция продукти за сън с доказан антивирусен ефект

Какво е Virase® Anti-Virus?

Virase® е специално най-ново поколение тъкан плат за продукти за сън разработен от Бекаерт Текстил, Белгия.

VIRASE®  доказанопомага в борбата с разпространението на вирусни инфекции, като унищожава 99.99% от вирусите на повърхността на текстила в рамките на по-малко от 2 часа.

Анти вирусните свойства на Virase®  са успешно и многократно тествани съгласно стандарта ISO 18184 (за антивирусна и антибактериална ефикасност) в Китай и във Великобритания.


Virase® е медицински тестван от Denkendorf Германия;  потвърдено е, че не е токсичен и е безопасен за кожата.


 
Virase® е активен срещу вируси, бактерии, плесени и акари от домашен прах.  Следователно е справедливо да се каже, че Virase® е безопасно универсално хигиенно решение за матраци и възглавници.


 
Тестовете са направени върху обвити (enveloped) вируси, SARS COVID-19 е точно такъв вирус. Справедливо да се каже, че Virase® е особено ефективен и срещу него.

Как действа Virase®?

 

Липозомна технология


Липидната обвивка на вируса е чувствителна и може лесно да бъде унищожена. Нано-капсулите VIRASE проникват в липидната обвивка, разпукват се , разграждат и унищожават вирусите.

Матраци Medico Virase Anti-Virus 


Топ матраци Medico Virase Anti-virus


Протектори и калъфи Medico Virase Anti-Virus


Възглавници Medico Virase Anti-Virus

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки