• Начало
  • Отказ или рекламация на продукт

Отказ или рекламация на продукт

МОГА ЛИ ДА ЗАМЕНЯ ЗАКУПЕН ПРОДУКТ?

В случай че, размерът на поръчаната и получена стока се окаже несъответстващ, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14 дни от получаването ѝ, при условие, че върнатата стока е неизползвана, чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми, цигарен дим и т.н.), в оригинална опаковка и с етикети. Към пратката трябва да бъдат приложени стокова разписка и формуляр за рекламация и замяна. Стоката трябва да бъде обезопасена от повреждане по време на транспорта и изпратена на посочения в поръчката адрес, като сумата за транспортните разходи (доставка) се поема от Клиента.

Клиентът има право да замени закупена стока с избран продукт от магазина, като във формуляра в полето за рекламации трябва да отбележи желания от него продукт/и. Ако продуктът, който е избран за замяна, вече не е наличен и се налага избор на друг, клиентът има срок от 30 дни да посочи артикула. След изтичането на този срок на клиента ще бъде върнат първоначално заплатения от него артикул. МОЛЯ, НЕ ПРАВЕТЕ НОВА ПОРЪЧКА ПРЕЗ САЙТА!

Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена!

Ако нямаме желания от Вас размер в момента, може да поръчаме съответния размер при доставчиците ни (необходимо време за доставка: 2 до 3 календарни седмици), да заменим стоката с друг артикул или да върнем сумата. Когато клиент иска да замени стока с друга, по-скъпа от тази, която връща, MEDICO.BG ще информира клиента за размера на необходимото доплащане след получаването на рекламираната пратка.

Пратката с върната стока, която поради неподходяща опаковка се е повредила по време на транспорта, ще бъде върната на клиента за негова сметка. Старателно опаковайте пратките, за да осигурите запазването на стоката по време на транспорта. 
Разходите за пратките в случай на замяна на стоката поради лошото изпълнение на поръчката от страна на MEDICO.BG са за сметка на Продавача. Същевременно Ви информираме, че не приемаме пратки, изпратени до нас с наложен платеж.

РЕКЛАМАЦИИ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Онлайн магазин MEDICO.BG уверява своите клиенти, че в 14-дневен срок от датата на получаване, могат да върнат закупена стока, при условие, че стоката не е ползвана, че е чиста, без странични миризми (като крем, парфюм, цигарен дим и т.н.), придружена е с оригиналната опаковка, етикети и стокова разписка. Стоката трябва да бъде изпратена на посочения в поръчката адрес, като сумата за транспортните разходи (доставка) се поема от Купувача.

Ако не бъдат спазени описаните условия, искането за рекламация няма да бъде разглеждано! Когато клиентът закупи стока с нестандартен размер, той се съгласява с изискванията на договор за индивидуална поръчка (изработка на продукт изцяло по желаните размери на клиента), които по чл.57 т.3 от ЗЗП не подлежат на отказ.

Куриерските разходи за рекламираната стока са за сметка на Клиента. Сумите се възстановяват единствено по банков път по посочена от Клиента сметка. Не се приемат обратни пратки с наложен платеж. При рекламация се връща стойността на изпратената стока.

След приемане на върната стока ще се свържем с Вас, за да Ви информираме, че сме получили пратката и ще върнем дължимите суми в срок от 14 работни дни(законоустановеният срок). Сумата ще бъде възстановена по банковата сметка, чийто номер трябва да посочите във формуляра за рекламация.

Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка.

Формуляр за рекламации и замяна,  изтегли от тук >

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки