За въпроси и поръчки
0‎878 586 433

Мнения

                                                         

Тимослав Горанов

Супер готони хора и наистина висококачествени продукти! Имах проблеми със схващания в гърба сутрин, тъй като матрака ми бе доста стар и неудобен. За това реших да го ъпгргрейдна с топ матрак, за да ми излезе по-евтино. Поръчах си 10 сантиметров топ матрак Силвър от Медико и останах доста доволен. Оказа се, че топера е толкова висок, че все едно е матрак. Вече не се будя нощем и ставам свеж и отпочинал.


                                                    

Антонело Шейтанов

Няколко продукта от семейството на Медико Плюс са част от ежедневието ми вече няколко години- използвам Ортопедичен матрак с Лен – Medico Plus Linen Organic Memory, както и ортопедична възглавница с лен и Мемори пяна. Не мога да си представя да спя на друг матрак! Разреших проблемите си със сънят затова бих препоръчал тези продукти на хора , чиято работа е свързана с физически труд, а и на такива, които спортуват и водят активен начин на живот.


Иван и Надежда Симеонови

 "Като млади родители, нашето ежедневие е много динамично и забързано. Всеки наш ден е изпълнен с много екшън и емоция, често се налага да работим до късно, а две годишният ни син, винаги е готов да изстиска и последната капчица сила, която ни е останала. За нас е много важно да бъдем в кондиция всеки ден, не само за да можем да изпълняваме задълженията си, но и да имаме достатъчно енергия, за да можем да посвещаваме време за нас и сина ни. От както направихме първата си покупка от Medico.bg - матрак за нашата спалня, разбрахме каква е разликата между просто сън и пълноценен сън, след който се будиш отпочинал, в добро настроение и изпълен с нови сили. Медико Плюс заслужи нашето доверие и сега не бихме ги сменили за никоя друга марка!"


сем. Георги и Стела Делчеви

"Като двойка, която пътува много, държим комфортът вкъщи винаги да е на високо ниво. Преди около 5 години се доверихме на Medico.bg и закупихме двулицев ортопедичен матрак. Бяхме очаровани от качеството и дори след толкова години, матракът изглежда като нов! След това си взехме и завивки и възглавници. Без да се колебаем, препоръчахме продуктите на Medico.bg и на наши приятели и роднини. Техните отзиви също са много положителни. Бихме искали да благодарим на Medico.bg за комфортните нощи, които ни осигури, и сега, когато ни предстои да влезем в нашия нов дом, със сигурност ще се обърнем към екипа, за да обзаведем спалните ни отново с техните ТОП продукти."


Tеодора и Джеймс Норис

"Използваме матрак от Медико плюс от няколко години и сме изключително доволни. Използваме опцията с масаж няколко пъти в седмицата. Матракът е удобен и материята предотвратява потенето през лятото. Препоръчвам ги на 100%!!!"


Христо Гергински

"Много съм доволен от фирма Медико – изключително любезно обслужване, на ниво европейски стандарт. От продуктите на medico.bg ползвам завивките и възглавниците. Изключително съм доволен, препоръчвам ги на всички свой приятели и роднини."


Стефан Димитров

"От medico.bg със съпругата ми имаме и ползваме с удоволствие двойно мериносови завивки. Изключително топли и меки са. Много подходящи за зимния сезон. Към тях имаме и възглавнички, които получихме като подарък. Красиви и удобни са."


Мария Димитрова

"От medico.bg със съпругът ми имаме и ползваме с удоволствие двойно мериносови завивки. Изключително топли и меки са. Много подходящи за зимния сезон. Към тях имаме и възглавнички, които получихме като подарък. Красиви и удобни са."


Нели Маевска

"Ползвам завивките, ползвам магнитния колан и наколенките, конския гел, имам и възглавници – много съм доволна от всички продукти на medico.bg. Скоро мисля да си взема и матрак, и съм сигурна, че и от него ще съм много доволна. Всичко е много добро, много съм доволна."


Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки