Мнения

                                                         

Тимослав Горанов

Супер готони хора и наистина висококачествени продукти! Имах проблеми със схващания в гърба сутрин, тъй като матрака ми бе доста стар и неудобен. За това реших да го ъпгргрейдна с топ матрак, за да ми излезе по-евтино. Поръчах си 10 сантиметров топ матрак Силвър от Медико и останах доста доволен. Оказа се, че топера е толкова висок, че все едно е матрак. Вече не се будя нощем и ставам свеж и отпочинал.


                                                    

Антонело Шейтанов

Няколко продукта от семейството на Медико Плюс са част от ежедневието ми вече няколко години- използвам Ортопедичен матрак с Лен – Medico Plus Linen Organic Memory, както и ортопедична възглавница с лен и Мемори пяна. Не мога да си представя да спя на друг матрак! Разреших проблемите си със сънят затова бих препоръчал тези продукти на хора , чиято работа е свързана с физически труд, а и на такива, които спортуват и водят активен начин на живот.


Иван и Надежда Симеонови

 "Като млади родители, нашето ежедневие е много динамично и забързано. Всеки наш ден е изпълнен с много екшън и емоция, често се налага да работим до късно, а две годишният ни син, винаги е готов да изстиска и последната капчица сила, която ни е останала. За нас е много важно да бъдем в кондиция всеки ден, не само за да можем да изпълняваме задълженията си, но и да имаме достатъчно енергия, за да можем да посвещаваме време за нас и сина ни. От както направихме първата си покупка от Medico.bg - матрак за нашата спалня, разбрахме каква е разликата между просто сън и пълноценен сън, след който се будиш отпочинал, в добро настроение и изпълен с нови сили. Медико Плюс заслужи нашето доверие и сега не бихме ги сменили за никоя друга марка!"


сем. Георги и Стела Делчеви

"Като двойка, която пътува много, държим комфортът вкъщи винаги да е на високо ниво. Преди около 5 години се доверихме на Medico.bg и закупихме двулицев ортопедичен матрак. Бяхме очаровани от качеството и дори след толкова години, матракът изглежда като нов! След това си взехме и завивки и възглавници. Без да се колебаем, препоръчахме продуктите на Medico.bg и на наши приятели и роднини. Техните отзиви също са много положителни. Бихме искали да благодарим на Medico.bg за комфортните нощи, които ни осигури, и сега, когато ни предстои да влезем в нашия нов дом, със сигурност ще се обърнем към екипа, за да обзаведем спалните ни отново с техните ТОП продукти."


Tеодора и Джеймс Норис

"Използваме матрак от Медико плюс от няколко години и сме изключително доволни. Използваме опцията с масаж няколко пъти в седмицата. Матракът е удобен и материята предотвратява потенето през лятото. Препоръчвам ги на 100%!!!"


Христо Гергински

"Много съм доволен от фирма Медико – изключително любезно обслужване, на ниво европейски стандарт. От продуктите на medico.bg ползвам завивките и възглавниците. Изключително съм доволен, препоръчвам ги на всички свой приятели и роднини."


Стефан Димитров

"От medico.bg със съпругата ми имаме и ползваме с удоволствие двойно мериносови завивки. Изключително топли и меки са. Много подходящи за зимния сезон. Към тях имаме и възглавнички, които получихме като подарък. Красиви и удобни са."


Мария Димитрова

"От medico.bg със съпругът ми имаме и ползваме с удоволствие двойно мериносови завивки. Изключително топли и меки са. Много подходящи за зимния сезон. Към тях имаме и възглавнички, които получихме като подарък. Красиви и удобни са."


Нели Маевска

"Ползвам завивките, ползвам магнитния колан и наколенките, конския гел, имам и възглавници – много съм доволна от всички продукти на medico.bg. Скоро мисля да си взема и матрак, и съм сигурна, че и от него ще съм много доволна. Всичко е много добро, много съм доволна."


Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки