MEDICO VIRASE -
Доказателство, че сънят е здраве

Продукти за сън с иновативна антивирусна

технология без аналог на пазара

Medico Virase – колекция продукти за сън с антибактериални свойства

Medico Virase е висококачествена колекция от продукти за сън - матраци, топ матраци, възглавници, протектори и калъфи с антивирусен ефект. Създадохме я за да ви осигурим максимален комфорт и превенция срещу разпространението на гъбични, бактериални и вирусни щамове в леглото.

Вече няма да ви се налага да използвате вредни почистващи препарати във вашата спалня, и по този начин ще се насладите на 100% здравословен сън.

99% защита срещу вирусни патогени; 
100% безопасен и безвреден; 
Максимална защита срещу акари и алергени; 
Деликатен допир за чувствителната кожа; 
Одобрена от медицинските експерти технология.

С какво се отличават продуктите от серията Virase®


Уникалното във всеки един продукт от революционната серия Medico Virase® е интегрираната технология от ново поколение Virase® Anti-Virus. Патентованата технология е дело на опитната белгийска компания Бекаерт Текстил и представлява чисто нов вид тъкан, осигуряващ безапелационна антивирусна превенция.

Тайната се крие в анти липозомния ефект на интегрираните в текстила сребърните йони, които буквално привличат противоположно заредения патоген и веднага след това разрушават неговата вирусна липидна обвивка.

В Medico Virase колекцията всеки продукт е обгърнат с нежния допир на специалния защитен плат, за да инхибира растежа и разпространението на болестотворните микроорганизми в рамките на максимум 120 минути.

Virase® Anti-Virus – истински пробив в медицинските продукти за сън

Уникалният по рода си текстил е изцяло безвреден и изключително деликатен дори за най-чувствителната кожа. Той не причинява алергии, а напротив – бори се с вирусни тригъри, които могат да доведат до такива. 

В допълнение, Virase® Anti-Virus гарантира поддържането на необходимата хигиена и чистота в леглото, като предпазва от натрупването на домашен прах, плесени и акари. 

Поръчайте вашия нов комплект за сън още днес!

Сънят е здраве, здравето е пълноценен живот,
животът става по-лесен с Medico Virase!

Имаш още въпроси?

Свържи се с наш консултант на тел. +359 878 586 433 и ще ти помогнем с избора и поръчката на най-подходящия за теб продукт.

support-img
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки