За въпроси и поръчки
0‎878 586433       

Меню
Меню
Полезни съвети за почистване на изделия от вълна

May/ 7/2019

Полезни съвети за почистване на изделия от вълна

Истинската вълна е известна със своите натурални термоизлоационни качества. Тя запазва топлината на тялото през зимата, но в същото време не запарва, дори при топло време. Вълната е естествен хипоалерген, държи влагата далеч от тялото и ''диша,, т.е. позволява естествената циркулация на въздуха. 
Всички тези качества на този дар от природата, правят изделията от вълна предпочитани от много хора, освен за дрехи и при избора на спално бельо, одеяла или матраци.
За да могат вашите продукти от вълна да ви служат дълго във времето е добре да знаете някои основни неща за тяхната поддръжка.

  1. Може да перете изделията от вълна, колкото често е необходимо, но задължително използвайте специални омекотители и препарати предназначени за почистване на вълна.Така ще запазите вълнения плат меки деликатен на допир.
  2. Перете вълнените продукти на ръка,с хладка вода. От топлата вода, вълната се свива губи своя обем качества.
  3. Изтисквайте на ръка. Не използвайте центрофуга за изстискването на изделията от вълна. Вълната е естествен материал и има остносително крехка структура, едно пускане на центуфуга ще съсипе вашия вълнен артикул.
  4. Сушете на открито.По възможност сушете вашите вълнени продукти на вън през лятото. Ако нямате тази въможност, не поставяйте вълнения плат върху пряк източник на топлина. Оставете го да изъхне сам на проветриво място.
  5. Ако сте решили да приберете вашето вълнено одеяло, например за през лятото. По възможност използвайте плик или торба с вакуумно затваряне. Също така може да сложите в плика малко орехова шума, 2,3 кестена или торбичка със сушена лавандула.добавите няколко чипа на кедър за да предпазите от молци или други насекоми.

Следвайки тези прости правила, вашите артикули от вълна ще изглеждат като нови дори след дългогодишно ползване.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Полезно

Полезно

Полезни съвети за почистване на изделия от вълна

Полезни съвети за почистване на изделия от вълна

Истинската вълна е известна със своите натурални термоизлоационни качества. Тя запазва топлината на тялото през зимата, но в същото време не запарва, дори Истинската вълна е известна със своите натурални термоизлоационни качества. Тя запазва топлината на тялото през зимата, но в същото време не запарва, дори 2019-05-07T12:32:40+03:00 Полезни съвети за почистване на изделия от вълна

<p><strong>Истинската вълна е известна със своите натурални термоизлоационни качества. Тя запазва топлината на тялото през зимата, но в същото време не запарва, дори при топло време. Вълната е естествен хипоалерген, държи влагата далеч от тялото и ''диша,, т.е. позволява естествената циркулация на въздуха.&nbsp;</strong><br />Всички тези качества на този дар от природата, правят изделията от вълна предпочитани от много хора, освен за дрехи и при избора на спално бельо, одеяла или матраци.<br /><strong>За да могат вашите продукти от вълна да ви служат дълго във времето е добре да знаете някои основни неща за тяхната поддръжка.</strong></p> <ol> <li>Може да перете изделията от вълна, колкото често е необходимо, но задължително използвайте специални омекотители и&nbsp;<a href="../../../product/preparat-za-pochistvane-na-valna-lanolin">препарати предназначени за почистване на вълна.</a>Така ще запазите вълнения плат меки деликатен на допир.</li> <li>Перете вълнените продукти на ръка,с хладка вода. От топлата вода, вълната се свива губи своя обем качества.</li> <li>Изтисквайте на ръка. Не използвайте центрофуга за изстискването на изделията от вълна. Вълната е естествен материал и има остносително крехка структура, едно пускане на центуфуга ще съсипе вашия вълнен артикул.</li> <li>Сушете на открито.По възможност сушете вашите вълнени продукти на вън през лятото. Ако нямате тази въможност, не поставяйте вълнения плат върху пряк източник на топлина. Оставете го да изъхне сам на проветриво място.</li> <li>Ако сте решили да приберете вашето вълнено одеяло, например за през лятото. По възможност използвайте плик или торба с вакуумно затваряне. Също така може да сложите в плика малко орехова шума, 2,3 кестена или торбичка със сушена лавандула.добавите няколко чипа на кедър за да предпазите от молци или други насекоми.</li> </ol> <p>Следвайки тези прости правила, вашите артикули от вълна ще изглеждат като нови дори след дългогодишно ползване.</p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки