За въпроси и поръчки
0‎878 586433       

Меню
Меню
Какво представляват инхалациите със солена вода и за какво са полезни?

May/ 7/2019

Какво представляват инхалациите със солена вода и за какво са полезни?

През последните години се изговори много за инхалациите. Ако си мислите, че инхалациите със солена вода или т.нар. хипертоничен разтвор на NaCl. са нещо ново и  модерно, дълбоки грешите.

Още от времето на нашите баби са се практикували инхалации с морска сол, сода, оцет или различни билки. По това време все още не са били измислени сегашните инхалатори и инхалациите са се правели, както може би някои от вас си спомнят, над купа или тенджера с гореща вода, завити с кърпа, вдишвайки изпаренията на въпросния разтвор.

Какви са ползите от инхалациите със солен разтвор?

Микроскопичните капчици на разтвора проникват в дихателните пътища, синусите и лигавицата, втечняват задържалия се там секрет и спомагат за неговото по-лесно освобождаване.
Инхалирайки, вие вдишвате микроскопични капчици активно вещество, което достига директно в проблемните зони.

  • Помагат при настинка, грип и различни инфекции на дихателните пътища
  • Изключително добро средство при пофилактика и лечение на синузит
  • Профилкатика на алергии
  • Ежедневна профилактика и почистване на дихателните пътища
  • Профилактика на астма

Фактът, че соленият разтвор не е лекарствен продукт, го прави изключително подходящ за инхалации при бебета и малки деца.

Все по-често инхалаторът се налага, като уред, задължителен за всеки дом и семейство.
Ако вие все още нямате такъв във вашия дом,  разгледайте предложенията на Medico+ за компресорни инахалатори  тук>>

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Полезно

Полезно

Какво представляват инхалациите със солена вода и за какво са полезни?

Какво представляват инхалациите със солена вода и за какво са полезни?

През последните години се изговори много за инхалациите. Ако си мислите, че инхалациите със солена вода или т.нар. хипертоничен разтвор на NaCl. са нещо но През последните години се изговори много за инхалациите. Ако си мислите, че инхалациите със солена вода или т.нар. хипертоничен разтвор на NaCl. са нещо но 2019-05-07T12:18:50+03:00 Какво представляват инхалациите със солена вода и за какво са полезни?

<p>През последните години се изговори много за инхалациите. Ако си мислите, че инхалациите със солена вода или т.нар. хипертоничен разтвор на NaCl. са нещо ново и&nbsp; модерно, дълбоки грешите.</p> <p>Още от времето на нашите баби са се практикували инхалации с морска сол, сода, оцет или различни билки. По това време все още не са били измислени сегашните&nbsp;<a href="../../../category/inkhalatori">инхалатори</a>&nbsp;и инхалациите са се правели, както може би някои от вас си спомнят, над купа или тенджера с гореща вода, завити с кърпа, вдишвайки изпаренията на въпросния разтвор.</p> <p><img src="https://www.medico.bg/image/catalog/blog/Spray-with-herbal-extracts.jpg" alt="" width="300" height="188" data-pagespeed-url-hash="3437095695" /></p> <p><strong>Какви са ползите от инхалациите със солен разтвор?</strong></p> <p><img src="https://www.medico.bg/image/catalog/blog/1200px-Inhalation_diagram.svg%20(1).png" alt="Микроскопичните капчици на разтвора проникват в дихателните пътища, синусите и лигавицата, втечняват задържалия се там секрет и спомагат за неговото по-лесно освобождаване." width="250" height="221" data-pagespeed-url-hash="2059991245" /><br /><em>Инхалирайки, вие вдишвате микроскопични капчици активно вещество, което достига директно в проблемните зони.</em></p> <ul> <li><strong>Помагат при настинка, грип и различни инфекции на дихателните пътища</strong></li> <li><strong>Изключително добро средство при пофилактика и лечение на синузит</strong></li> <li><strong>Профилкатика на алергии</strong></li> <li><strong>Ежедневна профилактика и почистване на дихателните пътища</strong></li> <li><strong>Профилактика на астма</strong></li> </ul> <p><strong>​</strong>Фактът, че соленият разтвор не е лекарствен продукт, го прави изключително подходящ за инхалации при бебета и малки деца.</p> <p>Все по-често инхалаторът се налага, като уред, задължителен за всеки дом и семейство.<br />Ако вие все още нямате такъв във вашия дом,&nbsp; разгледайте предложенията на Medico+ за&nbsp;<u><strong><a href="../../../category/inkhalatori"><em>компресорни инахалатори&nbsp;&nbsp;тук&gt;&gt;</em></a></strong></u></p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки